SEKRETESSPOLICY

SEKRETESSPOLICY

Webbsajten med den primära URL-länken: sv.jackpotjoy.com, mobil eller andra enhetsspecifika versioner och relaterade applikationer av webbsajten (”Webbsajten”) ägs av Jackpotjoy Operations Limited (“JPJ Operations”). JPJ Operations är personuppgiftsansvarig (Eng: data controller) för dina uppgifter. JPJ Operations tillhör en företagskoncern som styrs av Jackpotjoy plc (som i det följande gemensamt kommer att hänvisas till som "JPJ Group").

JPJ Operations har utsett Profitable Play Limited att driva Webbsajten och som följd av detta, är även Profitable Play Limited personuppgiftsansvarig för dina uppgifter. Profitable Play Limited tillhör en företagskoncern som styrs av Gamesys Limited (som i det följande gemensamt kommer att hänvisas till som “Gamesys Group”).

Hänvisningar till “vi”, “oss” eller ”våra/våran” i denna Sekretesspolicy avser JPJ Operations och/eller Profitable Play Limited när tillämpbart, som är oberoende personuppgiftsansvariga för dina personliga uppgifter.

Denna Sekretesspolicy anger hur vi samlar in information om dig, vad vi gör med den och vilken kontroll du har över vår användning av denna information. Om du har några frågor angående dina personuppgifter eller frågor som rör dessa metoder kontakta vårt kundserviceteam (deras kontaktuppgifter finns här).

Genom att lämna dina personuppgifter, godkänner du insamlandet, överföringen, lagringen och behandlingen av information om dig som beskrivs i denna Sekretesspolicy. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att de personuppgifter du lämnar behandlas på ett säkert sätt enligt denna Sekretesspolicy och enligt lag.

Denna Sekretesspolicy uppdaterades senast [10 april] 2018 och ersätter alla tidigare versioner.

1.

Personuppgiftslagen

Vi styrs av gällande lagar för dataskydd när det gäller behandling och insamling av dina personuppgifter. Profitable Play Limited är registrerad som personuppgiftsansvarig i Gibraltar med nummer DP008935 och JPJ Operations är registrerad som personuppgiftsansvarig i [Malta], med nummer[11918].

2.

Information som vi samlar in om dig

All information som kan användas för att identifiera en individ utgör “Personuppgifter”. Sådana uppgifter inkluderar, men är inte begränsade till, namn, födelsedatum, bilder av personen, kreditkortsuppgifter, bostadsadress eller annan fysisk adress, e-postadress, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter, transaktionshistorik på Webbsajten och användningen av inställningar och feedback gällande Webbsajten och tjänsterna vi erbjuder. Du kan bli ombedd att lämna Personuppgifter när du använder Webbsajten eller registrerar dig som medlem på Webbsajten eller om du väljer att lämna Personuppgifter i kommunikation (till exempel, men inte begränsat till, e-post, deltagande i tävlingar eller annan interaktion med oss). För utbildning, säkerhet och i lagringssyfte kan vi också komma att spela in samtal med dig, spara e-post du skickat till oss och chattloggar med vårt Kundserviceteam. Både Profitable Play Limited och JPJ Operations har legitimerat intresse att behandla denna information eftersom de inte kan genomföra tjänsterna, eller förbättra tjänsterna utan denna information.

Dina Personuppgifter sparas på servrar i Gibraltar, Irland och på annat håll från tid till annan. Vi, eller tredjeparter som erbjuder tjänster till JPJ Operations eller Profitable Play Limited, kan behandla dina Personuppgifter utanför EEA i länder som kanske inte har likvärdiga lagar. Genom att använda Webbsajten och lämna dina Personuppgifter godkänner du denna behandling. När sådan behandling sker, kommer JPJ Operations eller Profitable Pay Limited att vidta åtgärder som är utformade för att säkerställa att dina Personuppgifter fortsätter att skyddas till en standard som motsvarar den i Gibraltar, på ett sätt som garanterar lämplig säkerhet, inklusive skydd mot oavsiktlig förlust, förstörelse eller skada.

Du har ingen skyldighet att lämna Personuppgifter. Däremot är vissa Personuppgifter nödvändiga för tillhandahållandet och att säkra kvaliteten på de tjänster vi erbjuder till dig (till exempel för att du ska kunna spela spelen på Webbsajten) och du kanske inte kan ta del av vissa tjänster om du väljer att inte lämna den information som begärts och som krävs för dessa tjänster.

När du kopplar upp dig mot Webbsajten, kan JPJ Operations eller Profitable Play Limited också hämta information från den dator som används för att logga in på Webbsajten. Sådan information kan inkludera (men är inte begränsad till) information om datorns hårdvara, system eller data som relaterar till datorns mjukvara eller användning av Webbsajten. När du interagerar med Webbsajten sparas dessutom en för dig unik aktivitetslogg som samlar in viss administrativ information och trafikinformation som inkluderar men inte begränsad till: källans IP-adress, tidpunkt för åtkomst, datum för åtkomst, webbsida/or som besökts, språkanvändning, program-kraschrapporter och vilken typ av webbläsare som använts. Denna information används för att förbättra sättet tjänsterna tillhandahålls och/eller för att uppfylla de lagstadgade kraven.

3.

Insamling av Personuppgifter från tredje part

JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan också erhålla Personuppgifter från tjänsteleverantörer och leverantörer online och från databaser som lagligt förvärvats av tredjepartleverantörer. JPJ Operations eller Profitable Play Limited kommer att använda Personuppgifter som erhållits på detta sätt enligt denna Sekretesspolicy.

4.

Användning av dina Personuppgifter

Dina Personuppgifter kan behandlas av JPJ Group eller Gamesys Group i syfte att:

  • genomföra tävlingar, kampanjer eller kundundersökningar som du deltar i;
  • sätta upp och hantera ditt medlemskonto, bl.a. genom att hantera din begäran om information samt tillhandahålla kundservicetjänster till dig;
  • om nödvändigt, kontakta dig på din registrerade e-postadress, eller via andra kontaktuppgifter som du lämnat till oss, i samband med hanteringen och driften av ditt medlemskonto;
  • för att bearbeta dina finansiella transaktioner och spelinsatser online;
  • för att skapa din personliga profil så att de tjänster som tillhandhålls är bättre anpassade för hur du använder tjänsterna;
  • för att analysera dina Personuppgifter och annan användardata i syfte att tillhandahålla produkter och tjänster till dig och till tredje part, samt för att utveckla nya funktioner, funktionaliteter, produkter och tjänster; och
  • följa alla juridiska och regulatoriska krav, såsom de som gäller identifiering av individer enligt lagstiftningen om penningtvätt.
  • Marknadsföring
    JPJ Operations kan använda tjänster från tredjeparts-tjänsteleverantörer och leverantörer (som inkluderar men inte är begränsade till, Profitable Play, Mice and Dice Limited eller andra bolag inom Gamesys Group) och bolag inom JPJ Group för att tillhandahålla särskilda marknadsföringstjänster. JPJ Operations vidtar åtgärder för att säkerställa att avtalen skyddar din integritet genom att se till att dessa parter strikt följer anvisningarna från JPJ Operations när de behandlar dina Personuppgifter.

    Marknadskommunikation om Webbsajten
    Som medlem på vår Webbsajt kan du ange om du vill bli kontaktad i marknadsföringssyfte och om så är fallet, hur vi kan kontakta dig.
    Vi kan använda dina Personuppgifter för att erbjuda dig anpassade upplevelser på vår Webbsajt. Vi kan då och då tillhandahålla anpassat innehåll genom att använda cookies för att förstå ditt användarbeteende och dina onlineinställningar. Se avsnitt 11 för att se hur vi använder cookies.

    Marknadskommunikation kan innehålla uppgifter om:

    • nya spel, jackpots och kampanjer som finns tillgängliga på Webbsajten;
    • Lojalitetsprogrammet (i.e VIP), dina belöningar och utbetalningar från kampanjer på Webbsajten och
    • Annan marknadsföringsinformation om Webbsajten.

    Du kan välja att registrera dig för att få marknadskommunikation från JPJ Operations om Webbsajten via följande kanaler:

    • E-postmarknadsföring: När du registrerar uppgifter på Webbsajten för att få marknadskommunikation via E-post;
    • SMS-marknadsföring: När du registrerar uppgifter på Webbsajten för att få marknadskommunikation via SMS;
    • Telefon-marknadsföring: När du registrerar uppgifter på Webbsajten för att få marknadskommunikation via telefon;
    • Post-marknadsföring: När du tillhandahåller dina kontaktuppgifter och inte har avregistrerat från att få marknadskommunikation via post; och
    • Push-meddelanden: när du har installerat appen på din mobil, surfplatta eller dator och aktiverat push-meddelanden under inställningar.

    Du kan närsomhelst avregistrera dig från marknadskommunikation om Webbsajten från JPJ Operations genom att följa instruktionerna nedan:

    • E-postmarknadsföring: för att avregistrera dig från E-post välj avregistrera-länken som finns i de E-postmeddelanden du får eller uppdatera dina kontaktinställningar under Mitt Konto;
    • SMS-marknadsföring: för att avregistrera dig från SMS, använd STOPP-koden i de SMS du får eller uppdatera dina kontaktinställningar under Mitt Konto;
    • Telefon-marknadsföring: för att avregistrera dig från att bli kontaktad på telefon i marknadsföringssyfte, uppdatera dina kontaktinställningar under Mitt Konto;
    • Post-marknadsföring: för att avregistrera dig från att motta E-postmarknadsföring, uppdatera dina kontaktinställningar under Mitt Konto; och
    • Push-meddelanden: för att avregistrera dig från att motta push-meddelanden, avaktivera push-meddelanden under inställningar på din mobil, surfplatta eller dator.

    När du väljer att avregistrera dig från marknadsföringskanalerna E-post, SMS eller telefon, kommer marknadskommunikationen gällande Webbsajten att upphöra inom 72 timmar. 

    När du avregistrerar dig från marknadsföring via post gällande Webbsajten, notera att det kan ta upp till 28 dagar innan din begäran träder i kraft.

    Marknadskommunikation gällande andra bra spelsajter inom JPJ Group
    Du kan välja att registrera dig för att få marknadskommunikation från JPJ Operations om andra bra spelsajter inom JPJ Group. Såvida du inte registrerar dig direkt på dessa spelsajter, kan de inte skicka marknadsföringsmeddelanden direkt till dig, och JPJ Operations har kontroll över huruvida marknadsföringsmeddelanden ska skickas till dig eller inte. Om bolagen inom JPJ Group behöver använda dina Personuppgifter under uppdrag av JPJ Operations kommer JPJ Operations säkerställa att dessa dotterbolag strikt följer JPJ Operations instruktioner.
    Du kan alltid ändra dina kontaktinställningar senare genom att följa anvisningarna för JPJ Group avregistrering.   

    Social Marknadsföring. JPJ Operations kan använda information som du tillhandahåller oss för att kunna visa dig relevant annonsering och anpassat innehåll om JPJ Groups spelsajter på särskilda tredjeparts sociala medier plattformar (“Sociala medier sajter”) som gjorts tillgängliga för JPJ Operations genom dessa tjänster (i.e. Facebook, Twitter). JPJ Operations styr inte hur dessa Sociala medier sajter drivs och samlar in din information och du bör läsa deras respektive sekretesspolicy online för att förstå hur de använder dina personuppgifter.

    Om du är en Facebook-användare, kan JPJ Operations periodvis använda tjänster för Facebook-annonser för att tillhandahålla anpassat innehåll om JPJ Groups spelsajter. När du är inloggad på ditt Facebook-konto, kan JPJ Operations tillhandahålla anpassat innehåll. För att kunna tillhandahålla detta anpassade innehåll, kan Facebook dela med sig av information till JPJ Operations som du har valt att ha tillgänglig via dina inställningar på Facebook. Du kan läsa mer om hur Facebook använder din information i deras sekretesspolicy. Du kan också se anpassade och riktade annonser från JPJ Operations på ditt Facebook-konto. Om du inte längre vill få anpassade och riktade annonser på ditt Facebook-konto, kan du uppdatera dina annonsinställningar och bestämma vad du vill eller inte vill se genom att ändra inställningarna på ditt Facebook-konto. Du kan läsa mer om hur du ändrar dina annonsinställningar på Facebook här:  https://www.facebook.com/help/769828729705201/

    Vinnare: Vi kan komma att publicera information om vissa priser eller vinnare av tävlingar som inkluderar, men inte är begränsat till, vinster och vinnarnas användarnamn. För vinster som är större än 1000 kr kan vinnarens användarnamn, förnamn och första bokstaven i efternamnet, kön och orten, staden eller länet som finns registrerat på deras spelkonto publiceras. Se avsnitt 7 i Webbsajtens regler och villkor för ytterligare information om publicering och utlämning av vinnares uppgifter.

    Chatt: Om du lämnar innehåll och/eller deltar i något av chattrummen på Webbsajten är innehållet och/eller kommunikationen i chatten inte privat eller konfidentiell och kan ses samt användas av andra som har tillgång till Webbsajten. Publicera inte någon information i chattrummen som du inte vill att andra ska se. Se avsnitt 9 i Webbsajtens regler och villkor för ytterligare information gällande chatten.

    Medlemsprofiler: När du skapar en medlemsprofil är informationen som du lämnar och som inkluderar, men inte är begränsad till, användarnamn och en bild (som till exempel ett foto) inte privat eller konfidentiell och kan ses och användas av andra som har tillgång till Webbsajten. Det rekommenderas att du väljer ett användarnamn och bild som är unik och inte hänvisar till ditt namn eller innehåller några Personuppgifter.

    Tipsa en vän: Om du deltar i vår kampanj Tipsa en vän genom att värva en vän till oss kan vi komma att kontakta vännen för att ge honom/henne våra uppgifter och ditt namn, så att de vet hur vi fick deras uppgifter. Därför bör du informera vännen i förväg om att du lämnar ut uppgifter om honom/henne till oss. Om din vän kontaktats kommer vi att ge information om varför vi behandlar deras uppgifter, vilka uppgifter vi har, tidsperioden vi kommer att spara den informationen och hur vi sparar den.

    Om du accepterar en väns inbjudan att registrera dig som medlem på Webbsajten som en del av Tipsa en vän-kampanjen, är information som visar statusen för hur långt du kommit i att uppfylla omsättningskraven för Tipsa en vän-kampanjen och antalet Joypoäng som du tjänat in synlig för den vän som värvade dig. Delta inte i Tipsa en vän-kampanjen om du inte vill att din vän ska kunna se denna information.

    5.

    Hur länge dina Personuppgifter sparas

    Fullständiga uppgifter över alla finansiella transaktioner och spelinsatser tillsammans med alla ID-handlingar som lämnats sparas så länge som krävs för den aktuella tjänsten, dock inte längre än 7 år efter att du har stängt ditt medlemskonto.

    6.

    Uppgifternas korrekthet och skriftlig begäran

    Avsikten är att uppgifter om dig ska vara så korrekta som möjligt men detta är beroende av att du uppdaterar dina Personuppgifter när det behövs. Det är ditt ansvar att säkerställa att dina Personuppgifter är aktuella. Du kan granska, ändra eller ta bort uppgifter du lämnat till oss närsomhelst under Mitt Konto på Webbsajten.

    7.

    Frågor, ändringar och begäran om Access

    Om du har en fråga som huvudsakligen gäller dina Personuppgifter, kontakta vår Data Protection Officer på denna adress:

    Profitable Play Limited 
    Suite 2 Floor 2 Waterport Place 
    Gibraltar 
    DataProtection@Gamesys.gi

    Eller, alternativt, kontakta vår Data Protection Officer på denna adress:

    Jackpotjoy Operations Ltd
    Albany Financial Center, Suite 304
    South Ocean Boulevard
    New Providence
    The Bahamas
    DataProtection@jpj-ops.com

    JPJ Operations eller Profitable Play Limited ska på din begäran redogöra för dina sparade Personuppgifter. JPJ Operations eller Profitable Play Limited kommer också, på begäran, korrigera eller ta bort felaktiga uppgifter. Observera att ID-handlingar kan komma att begäras innan JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan lämna ut Personuppgifter till dig, och JPJ Operations eller Profitable Play Limited har rätt att ta ut en avgift på maximalt 100 kr för att lämna ut dina Personuppgifter till dig. En sådan begäran kan ta upp till 28 dagar att behandlas från det datum begäran mottogs. JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan inte genom en sådan begäran lämna Personuppgifter till någon tredje part.

    8.

     

    Utlämnande av uppgifter till tillsynsmyndigheter

    JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan bli skyldiga att tillhandahålla Personuppgifter till den gällande tillsynsmyndigheten om dig och ditt konto enligt gällande lagar och förordningar som inkluderar, men inte är begränsat till, uppgifter om: medlemmar som bryter mot Webbsajtens regler och villkor; personer som spelar eller försöker spela när de är under 18 år (eller misstänks vara under 18 år); medlemmar som har valt självavstängning: medlemmar som inte följer vår policy för Ansvarsfullt spelande; medlemmar som är inblandade i misstänksamma transaktioner eller misstänks vara inblandade i penningtvätt eller bedrägeri; medlemmar i samverkan eller misstänks vara i samverkan; medlemmar som använder s.k. robotar eller manipulerar mjukvaran (eller försöker göra det, eller misstänks göra det); medlemmar som använder chattfunktionen på ett misstänkt sätt; medlemmar som har lämnat kontot vilande; och medlemmar som har en tvist med gällande tillsynsmyndighet.

    9.

    Utlämnande av uppgifter till tredje part

    Dina Personuppgifter kommer endast att tillgängliggöras för företag inom Gamesys Group och JPJ Group och till tredje part utanför dessa koncerner enligt villkoren i denna Sekretesspolicy.
    JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan komma att överföra dina Personuppgifter till ett annat företag om deras verksamheter omorganiseras. JPJ Operations kan överföra dina Personuppgifter till en tredje part om Webbsajtens operatör ändras, eller om verksamheten eller delar av den eller dess tillgångar säljs. Om någon av dessa överföringar inträffar kommer den part som förvärvar uppgifterna att inneha de rättigheter och skyldigheter som beskrivs i denna Sekretesspolicy.

    JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan använda tjänster från tredje part (som inkluderar men inte begränsade till, kreditupplysningsföretag) och leverantörer för vissa aktiviteter som inkluderar, men inte begränsade till, behandling av dina uppgifter, ålder, identitet och platsverifiering, erhållande av teknisk support, behandling av dina transaktioner online och hantering av ditt konto. JPJ Operations eller Profitable Play Limited vidtar åtgärder för att säkerställa att avtal med tredjeparts-tjänsteleverantörer skyddar din integritet genom att se till att dessa tredjeparts-tjänsteleverantörer strikt följer instruktionerna när de behandlar dina Personuppgifter.

    Vissa tredjeparts-tjänsteleverantörer (till exempel, men inte begränsade till, betaltjänstleverantörer) kan använda dina Personuppgifter för uppfyllande av deras syften och i enlighet med deras krav som inkluderar, men inte begränsade till, att följa gällande lagar och regler och för att göra kontroller av bedrägeri och penningtvätt. Under sådana omständigheter, kan dina Personuppgifter komma att kontrolleras av relevant tredjeparts- tjänsteleverantör och i sådant fall gäller den tredje partens sekretesspolicy.

    10.

    Säkerhet

    Webbsajtenssäkerhet är utformad för att säkerställa att alla Personuppgifter som lämnas på Webbsajten är skyddade mot förlust, felanvändning eller ändring. Däremot kan JPJ Operations och Profitable Play Limited på grund av Internets utformning inte garantera att dina Personuppgifter är skyddade.
    Nedan listas information som hänvisar till de system som används av Profitable Play Limited för att driva Webbsajten:

  • - Betalningsinformation överförs mellan våra säkra servrar och säkra servrar hos ledande leverantörer av tjänster för Internetbetalningar som i sin tur har säkrad krypterad överföring mellan dem själva och de ledande bankerna.
  • - Du behöver endast fylla i dina debet/kreditkortsuppgifter en gång. Uppgifterna sparas på säkra servrar som använder en proprietär krypteringsalgoritm. Därefter används dina debet/kreditkortsuppgifter endast när du gör en insättning eller uttag från ditt medlemskonto.
  • - Vid alla korttransaktioner behöver du ange din tresiffriga säkerhetskod (som också kallas CV2-kod och som oftast finns på baksidan av ditt kort). Detta för att din bank och kortutgivare ska kunna bekräfta integriteten av din insättning. Vi sparar inte kortets säkerhetskod i våra system.
  • - Som operatör för Webbsajten genomför Profitable Play Limited transaktioner i säkert läge genom att använda Thawte certifiering så att alla Personuppgifter och finansiella uppgifter du lämnar är krypterade under överföringen. Information som lämnas av dig krypteras med safe security layering (SSL) kryptering, den exakta nivån på krypteringen som stöds bestäms av den nivå som stöds av din webbläsare.
  • - Våra anställda och anställda hos våra tjänsteleverantörer har inte tillgång till dina fullständiga debet- eller kreditkortsuppgifter.
  • - Vi begränsar tillgången till Personuppgifter till våra anställda och anställda hos andra företag inom Gamesys Group och JPJ Group och våra tjänsteleverantörer, enligt gällande dataskyddslagar.
  • Om du av någon anledning tror att din kontoinformation inte längre är säker, kontakta vårt Kundserviceteam (deras kontaktuppgifter finns här).

    11.

    Cookies

    Webbsajten använder cookies. Se vår Cookies Policy (som kan uppdateras från tid till annan) för mer information.

    12.

    Andra webbsajter

    Webbsajten kan innehålla länkar till webbsajter vars informationspraxis kan skilja sig från vår. Besökare bör konsultera de andra webbsajternas information om sekretess, eftersom JPJ Operations och Profitable Play Limited inte är ansvariga för eller har kontroll över information som lämnas till, eller samlas in av, dessa webbsajter.

    JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan använda en ansedd tredje part för att visa eller hantera annonser som du kan se på Webbsajten. Denna Sekretesspolicy täcker inte användningen av information som en tredjeparts-annonsserver kan ha samlat in från dig.

    13.

    Godkännande av Sekretesspolicyn

    Genom att använda Webbsajten, godkänner du denna Sekretesspolicy och att Profitable Play Limited (och Gamesys Group) och JPJ Operations (och JPJ Group) samlar in och använder dina Personuppgifter.

    14.

    Ändringar av denna Sekretesspolicy

    JPJ Operations eller Profitable Play Limited kan, närsomhelst, ändra eller uppdatera denna Sekretesspolicy. Alla ändringar i denna Sekretesspolicy kommer att publiceras på denna sida på Webbsajten. Varje ändring gäller så fort den publicerats. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker och läser denna Sekretesspolicy för att säkerställa att du håller dig uppdaterad om de senaste villkoren.