SEKRETESSPOLICY

Välkommen till vår sekretesspolicy!

Jackpotjoy respekterar din integritet och har för avsikt att skydda dina Personuppgifter när du använder vår webbplats (sv.jackpotjoy.com), vilket inkluderar alla mobila eller enhetsspecifika versioner av webbplatsen och alla relaterade applikationer (eller ”appar”) (allt detta går under det samlade namnet ”Webbplatsen”).

Den här Webbplatsen drivs av Leisure Spin Limited (”LSL”) på uppdrag av Jackpotjoy Operations Ltd (”JPJ Operations”).

LSL är Registeransvarig vad gäller dina Personuppgifter, då de relaterar till din användning av denna Webbplats. Var god läs denna Sekretesspolicy om du vill lära dig mer om hur och varför LSL behandlar dina Personuppgifter.

Eftersom JPJ Operations äger och marknadsför denna Webbplats är de också en oberoende Registeransvarig när det gäller dina Personuppgifter. Var god läs JPJ Operations Sekretesspolicy om du vill ha mer information om hur och varför JPJ Operations hanterar dina Personuppgifter.

Vår Webbplats är inte avsedd för barn, och vi samlar inte medvetet in information som relaterar till barn.
Denna Sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och tar hand om dina Personuppgifter när du kommer till vår Webbplats, och beskriver dina integritetsrättigheter.
Vi vet att ingen gillar att läsa långa dokument, så vi har försökt göra livet enklare för dig genom att strukturera upp vår Sekretesspolicy i olika avsnitt, vilket ger dig en översikt över hela policyn och låter dig välja de avsnitt som du vill läsa mer om.

Vi har också lagt till en Ordlista i slutet av detta dokument för att ge dig mer information om de specifika termerna som vi använder här.Vi har gjort vårt bästa för att göra denna Sekretesspolicy så tydlig som möjligt, men om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt Dataskyddsombud.

Denna Sekretesspolicy uppdaterades 24 maj 2018. För att navigera genom vår Sekretesspolicy är det bara att klicka på länkarna nedan.

Vår Webbplats drivs av Leisure Spin Limited (”LSL”) på uppdrag av Jackpotjoy Operations Ltd (”JPJ Operations”). LSL är Registeransvarig för dina Personuppgifter när det gäller din användning av Webbplatsen.

Eftersom JPJ Operations äger Webbplatsen är de också Registeransvariga vad gäller dina Personuppgifter.

JPJ Operations och LSL är oberoende Registeransvariga vad gäller dina Personuppgifter.

Denna Sekretesspolicy förklarar hur LSL hanterar dina Personuppgifter, och hänvisningar till ”vi”, ”oss” eller ”vår” i detta dokument hänvisar endast till LSL. Var god läs deras Sekretesspolicy om du vill få mer information om hur och varför JPJ Operations hanterar dina Personuppgifter.

Kontaktuppgifter till Registeransvariga:

Leisure Spin Limited:
Leisure Spin Limited är registrerad som en registeransvarig i Gibraltar med numret DP008936, och dess registrerade adress är:
Leisure Spin Limited 
Suite 2, Floor 4, Waterport Place
Gibraltar GX11 1AA

 

Jackpotjoy Operations Ltd’:
Jackpotjoy Operations Ltd är registrerad som en registeransvarig i Malta med numret 11918, och dess registrerade adress är:
Jackpotjoy Operations Ltd
Albany Financial Center, Suite 304
South Ocean Boulevard
New Providence, Bahamas

JPJ Operations och LSL är oberoende Registeransvariga vad gäller dina Personuppgifter.

LSL är en del av en större företagsgrupp som leds av Gamesys (Holdings) Limited (”Gamesys-koncernen). Gamesys-koncernen har utsett ett dataskyddsombud, eller ”data protection officer” på engelska (”DPO”). Om du har några frågor om denna sekretesspolicy och vill veta mer om hur vi hanterar dina Personuppgifter när du använder vår Webbplats kontaktar du Gamesys-koncernens DPO:

Via post:
The Data Protection Officer
Gamesys Group
10 Piccadilly,
London, W1J 0DD (UK)


Via e-post: dpo@gamesys.co.uk
Var god läs avsnitt 11 “Dina rättigheter” nedan om du vill veta hur du kontaktar oss för att använda dina juridiska rättigheter vad gäller de uppgifter som vi har samlat in om dig.

När du använder vår Webbplats kan vi komma att samla in Personuppgifter från dig. Nedan har vi beskrivit vilka uppgifter vi samlar in och hur vi samlar in dessa.

Du är inte skyldig att lämna Personuppgifter till oss. Vissa Personuppgifter är dock nödvändiga för tillhandahållandet och kvaliteten på de produkter och tjänster som vi erbjuder (det gör till exempel att du kan registrera ditt Medlemskonto eller spela spel på vår Webbplats) och du kan eventuellt inte få tillgång till vissa tjänster om du inte tillhandahåller informationen som krävs för dessa tjänster. Dessutom behöver vi vissa Personuppgifter för att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter (inklusive kraven på motverkan av penningtvätt, kraven på ansvarsfullt spelande och kraven från Gibraltars spelkommission som vi är föremål för som speloperatör). Vi är föremål för Remote Technical and Operating Standards (“RTOS”)för Spelkommissionen i Gibraltar, vilket kräver att vi utför ålders- och identitetsverifiering för att komma åt vår Webbplats. Om du vägrar att lämna dina Personuppgifter i de fall där lagen eller regleringen kräver att vi samlar in dessa från dig, kan vi inte ge dig tillgång till vår Webbplats.

När du använder vår Webbplats samlar vi in följande slags uppgifter om dig:

Medlemskonto:

Vi samlar in följande uppgifter från dig när du använder vår Webbplats och registrerar ditt Medlemskonto: ditt namn, efternamn, användarnamn, lösenord, säkerhetsfråga, födelsedatum, hemadress, e-postadress, telefonnummer, mobiltelefonnummer, kredit-/betalkort, information om betalningsmetod och så kommer vi att tilldela dig ett unikt medlems-ID.

Betalningsuppgifter: När du har registrerat ditt Medlemskonto och använder vår Webbplats samlar vi in uppgifter om dina transaktioner, inklusive dina insättningar, uttag och betalningsmetoder.
Speluppgifter: När du använder vår Webbplats samlar vi in uppgifter om din spelaktivitet.
Chattkonversationer: Vi samlar in uppgifter om din kommunikation på vår Webbplats, inklusive i våra chatt- och meddelandefunktioner (inklusive innehållet i eventuella meddelanden som du skickar eller lägger upp).
Telefonkonversationer: Vi samlar in uppgifter om dina telefonsamtal med våra kund- och supportmedarbetare. Vi registrerar alla telefonsamtal (t.ex. kundsupportsamtal, samtal som gäller ansvarsfullt spelande, samtal som gäller bedrägeriövervakning och samtal som gäller kontrollsamtal och regler för bekämpning av penningtvätt samt samtal som gäller lagstadgad bekämpning av penningtvätt och verifieringar etc.) i utbildnings- och övervakningssyfte.
E-postkonversationer: Vi samlar in och lagrar kopior på alla e-postmeddelanden som du skickar till oss samt våra svar på dina e-postmeddelanden.
Profil från sociala medier: Vi samlar in dina profiluppgifter från sociala medier, inklusive ditt namn, profilfoto och annan information som du väljer att göra tillgänglig för oss när du ansluter till eller kontaktar oss via ditt konto på sociala medier, eller använder våra produkter och tjänster via ditt konto på sociala medier.
Profiluppgifter: Vi samlar in uppgifter om dig baserat på vår profileringsaktivitet som kan komma att innehålla personuppgifter som vi har om dig. Dessa uppgifter låter oss följa våra juridiska och lagstadgade förpliktelser, göra riskanalyser samt erbjuda skräddarsydda produkter och tjänster.
Användningsuppgifter: Vi samlar in uppgifter om hur du använder Webbplatsen, vilka sidor du besökt och vilket innehåll du sett, samt vilka länkar och knappar du klickat på.
Marknadsföringsuppgifter: Vi samlar in uppgifter i förhållande till ditt svar på marknadsaktiviteter som utförs av oss och/eller JPJ Operations (t.ex. marknadsföringskampanjer, tävlingar, erbjudanden etc.) (exempelvis information om när du öppnar våra e-postmeddelanden).

Vi använder dessa villkor i hela det här dokumentet där vi beskriver hur dessa typer av uppgifter används.

Vi samlar in följande uppgifter från din enhet när du ansluter till vår Webbplats: uppgifter om din enhets hårdvara och mjukvara, hur Webbplatsen används, trafikinformation, IP-adress, hur länge Webbplatsen används, åtkomstdatum, webbsidan eller webbsidor som har besökts, språk som använts, mjukvarukraschrapporter, enhetsinformation inklusive den unika enhetsidentifieraren.

Vi samlar in uppgifter med hjälp av cookies för att skydda vår Webbplats, erbjuda dig en personlig upplevelse hos oss, skräddarsy våra marknadsföringstjänster och förbättra vår Webbplats. Se vår Cookiepolicy. för mer information om de cookies vi använder och hur du hanterar dina cookieinställningar.

För att kunna driva vår Webbplats samlar vi in uppgifter om dig från tredjepartsleverantörer av olika skäl, till exempel för att se till att vår Webbplats är säker, för att erbjuda en god servicenivå och även för att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter enligt kraven från Gibraltars spelkommission. Vi samlar in uppgifter om dig inom följande kategorier av tredjepartsleverantörer:

Verifieringsidentifiering från tjänsteleverantörer:: Vi samlar in uppgifter om dig från tredjepartsleverantörer såsom Bisnode, Ratsit och Merinfo för att verifiera dina personliga identifieringsuppgifter och annan information om dig (exempelvis information om din kreditpoäng, men det påverkar inte din kredithistorik) när du använder vår Webbplats för att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter.
Annonsering från tjänsteleverantörer Vi samlar in uppgifter om dig från vårt nätverk av annonseringstjänsteleverantörer som annonserar på vår Webbplats för att förstå vår publiks beteende.
Värdleverantörer Vi samlar in uppgifter om dig från våra webbhotell som är värd för vår Webbplats.
Analytiska leverantörer Vi samlar in uppgifter om dig från vårt nätverk av analytiska leverantörer som ger oss verktyg för att förstå vår publik och förbättra vår Webbplats.
Bedrägeri och anti-penningtvättg Vi samlar in uppgifter om dig från tredjepartstjänsteleverantörer för att se till att vi uppfyller kraven från Gibraltars spelkommission om att bekämpa bedrägeri och penningtvätt på vår Webbplats, vilket inkluderar tjänster såsom transaktionsscreening med betalningsprocessorer, banker och tillgång till tredjeparters databaser för brottsförebyggning (t.ex. Lexbase) och säker betalningshantering.

Vi använder Personuppgifter som erhållits från dessa tredjeparter i enlighet med denna Sekretesspolicy.

För att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter (inklusive sådana som gäller anti-penningtvätt och ansvarsfullt spelande) och för att skydda vår Webbplats mot missbruk och bedrägeri, kan vi komma att använda annan information från offentligt tillgängliga resurser. Våra sökningar kan inkludera att samla in uppgifter om dig från följande källor: sociala medier (t.ex. Facebook och LinkedIn), offentliga databaser (t.ex. telefonkataloger såsom Eniro och Hitta), sökmotorer på internet (t.ex. Google) och företagsregister (t.ex. Allabolag)

Dessa kontroller gör det möjligt för oss att samla information för att fatta välgrundade beslut och förstå om pengarna som överfördes via vår Webbplats är legitima och följer våra juridiska och lagstadgade skyldigheter, samt för att skydda vår Webbplats mot bedrägeri och missbruk.

Vi samlar in uppgifter om dig när du kontaktar oss via ditt konto på en sociala medier-plattform såsom Facebook, Twitter etc. för olika ändamål (t.ex. för att delta i en tävling eller kontakta oss för information). Vi samlar även in uppgifter om dig om du väljer att interagera med vårt innehåll och våra sidor som finns tillgängliga på en sociala medier-plattform. När du gör detta kan leverantören av denna sociala medier-plattform komma att ge oss dina uppgifter, såsom dina kontouppgifter. Du bör läsa den relevanta sociala medier-plattformens sekretesspolicy samt regler och villkor för att förstå hur du delar dina uppgifter när du använder dess tjänster.

Webbplatsen ägs av JPJ Operations, som ingår i en större företagsgrupp som leds av JPJ Group plc (”JPJ-koncernen”). JPJ-koncernen äger och/eller driver ett antal spelwebbplatser [infoga länk] (”JPJ-webbplatserna”). Om du har ett konto hos fler än en JPJ-webbplats kan JPJ-koncernen komma att kombinera uppgifterna som den innehar i förhållande till din användning av dessa webbplatser, i den mån det finns ett legitimt affärsintresse för att göra detta (till exempel för att skydda JPJ-webbplatserna från bedrägerier och missbruk, för att bättre förstå sina kunder och deras beteenden, för att analysera hur kunderna använder produkterna och tjänsterna som finns tillgängliga på JPJ-webbplatserna, för att utveckla Profiluppgifter som de innehar om dig och för att tillhandahålla personliga marknadsföringstjänster samt skräddarsydda produkter och tjänster). JPJ Operations kan komma att dela sådana uppgifter med oss under lämpliga omständigheter. Läs deras sekretesspolicy om du vill veta mer om hur och varför JPJ Operations hanterar dina Personuppgifter.

Vi samlar in Särskilda kategorier med Personuppgifter och information om kriminella förbrytelser och brott under särskilda omständigheter för att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter (inklusive krav på anti-penningtvätt och ansvarsfullt spelande samt krav från Gibraltars spelkommission som vi som speloperatör är föremål för):

  • För att verifiera din identitet och uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter.
  • För att förstå ditt spelbeteende och se till att du spelar på ett ansvarsfullt sätt enligt vår Policy för ansvarsfullt spelande.
  • För att ge dig de lämpligaste verktygen så att du själv kan utesluta dig från vår Webbplats om du behöver göra detta.
  • Att förstå mönster och beteenden för att se till att vi kan upptäcka eventuella ovanliga aktiviteter i samband med hur du använder vår Webbplats.

Vi kommer endast samla in Särskilda kategorier med Personuppgifter utefter vad som krävs av Gibraltars spelkommission och för att på andra sätt uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter som speloperatör.

Vi kommer endast använda dina Personuppgifter utefter vad som är lagligt. Vanligtvis använder vi dina Personuppgifter under följande omständigheter:

  • För att fullgöra kontraktet som vi är på väg att ingå eller har ingått med dig.
  • För våra legitima intressen (eller tredjepartsintressen), förutsatt att dina intressen och grundläggande rättigheter inte strider mot dessa legitima intressen.
  • Då vi måste följa en juridisk eller lagstadgad skyldighet, eller då behandlingen är befogad enligt lag.
  • Då du har gett ditt samtycke till att vi använder dina Personuppgifter.

Klicka här för att läsa mer om vilka typer av laglig grund som vi hänvisar till för att behandla dina Personuppgifter.

Här nedan har vi gjort en beskrivning av hur vi kan komma att använda dina Personuppgifter, och vilken rättslig grund vi hänvisar till för att göra detta. Vi har också specificerat vilka våra legitima intressen är där detta är tillämpligt.

Vi kan komma att behandla dina Personuppgifter för fler än en laglig grund, beroende på det specifika syftet med vilket vi använder dina uppgifter. Var god kontakta vår DPO (se (se Avsnitt 2)) om du behöver mer information om den specifika rättsliga grunden som vi hänvisar till för att behandla din Personuppgifter.

Syfte Typ av uppgifter Rättslig grund för behandling
Att kunna registrera dig som ny användare på vår Webbplats. Identitets- och kontaktuppgifter (Medlemskontouppgifter) Att ingå och fullgöra ett kontrakt med dig.
Att hantera vår relation med dig som användare av Webbplatsen, vilket inkluderar att meddela dig om ändringar på vår Webbplats och de produkter och tjänster som vi erbjuder, samt ändringar i våra regler och villkor eller i vår sekretesspolicy.

Identitets- och kontaktuppgifter

(Medlemskontouppgifter)

Att ingå och fullgöra ett kontrakt med dig.

Att följa våra juridiska skyldigheter.

Då det är nödvändigt för vårt legitima intresse (att hålla våra register uppdaterade och att studera hur kunderna använder våra produkter och tjänster).

Att du ska kunna ge och för att vi ska kunna få feedback och recensioner av våra produkter och tjänster.

Identitets- och kontaktuppgifter Profiluppgifter

Uppgifter och åsikter från dig i samband med feedback och undersökningar

Att ingå och fullgöra ett kontrakt med dig.

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att studera hur kunder använder våra produkter och tjänster och att förstå de förbättringar som kan göras för våra produkter och tjänster). Ditt deltagande i detta är helt frivilligt.

Att du ska kunna delta i tävlingar och kampanjer och för att ge dig belöningar, såsom priser, gåvor och inbjudningar till evenemang.

Identitets- och kontaktuppgifter

Profiluppgifter

Att ingå och fullgöra ett kontrakt med dig.
Att tillhandahålla olika kundtjänster till dig (till exempel då du kontaktar oss med en fråga som rör vår Webbplats och/eller begär viss information från oss).

Identitets- och kontaktuppgifter

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att ta itu med kundserviceförfrågningar och svara på kommunikation). Om du inte ger oss Personuppgifterna som vi begär av dig för kundserviceärenden kan vi eventuellt inte svara fullständigt på dina frågor.

Att administrera och skydda vår verksamhet och vår Webbplats (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och att ha hand om data).

Identitets- och kontaktuppgifter

Användningsuppgifter

Enhetsuppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att driva vår verksamhet, administration och våra IT-tjänster, vår nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägerier eller missbruk och i samband med en företagsreorganisation eller företagsomstrukturering).

Då det är nödvändigt för att följa en juridisk skyldighet.

Att förbättra vår Webbplats, våra produkter/tjänster, kundrelationer och erfarenheter.

Användningsuppgifter

Enhetsuppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att definiera kundkategorier för våra spel och tjänster, för att hålla vår Webbplats uppdaterad och relevant, för att utveckla vår verksamhet och för att informera vår marknadsstrategi).
Att överensstämma med våra juridiska och lagstadgade skyldigheter som speloperatör (t.ex. för att verifiera våra Medlemmars identitet och ålder för att se till att de kan använda vår Webbplats, upptäcka bonusmissbrukare) och för att skydda våra Medlemmar (t.ex. genom att upptäcka problem med ansvarsfullt spelproblem).

Identitets- och kontaktuppgifter

Enhetsuppgifter

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att driva vår verksamhet samt att förhindra bedrägerier och olagliga aktiviteter på vår Webbplats). Då det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter.

Att skicka marknadsföringskommunikation till dig.

Identitets- och kontaktuppgifter

Medlemskontouppgifter

Enhetsuppgifter

Betalningsuppgifter

Speluppgifter

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att ge dig en personlig upplevelse och förbättra vår Webbplats). När du ger ditt samtycke till oss.
Att bearbeta ditt spelande på vår Webbplats, inklusive hantering av betalningar, insättningar och uttag till/från ditt Medlemskonto.

Identitets- och kontaktuppgifter

Betalningsuppgifter

Speluppgifter

Att ingå och fullgöra ett kontrakt med dig. För att uppfylla våra juridiska skyldigheter.
Att leverera relevant innehåll och relevanta annonser till dig, och mäta/förstå hur effektiva annonserna är som vi ger till dig.

Identitets- och kontaktuppgifter

Marknadsförings- och kommunikationsuppgifter

Användningsuppgifter

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att studera hur Medlemmar använder vår Webbplats, att utöka vår verksamhet och att informera vår marknadsstrategi).
Att använda dataanalys för att förbättra vår Webbplats, vår marknadsföring, våra kundrelationer och våra erfarenheter.

Medlemskonto

Speluppgifter

Användningsuppgifter

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att definiera medlemskategorier för våra produkter och tjänster, att hålla vår Webbplats uppdaterad och relevant, att utveckla vår verksamhet och att informera vår marknadsstrategi).
Att ge förslag och rekommendationer till dig om våra produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig.

Identitets- och kontaktuppgifter

Användningsuppgifter

Profil för sociala medier

Profiluppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att utveckla vår Webbplats och utöka vår verksamhet).
Att skydda vår affärsverksamhet mot bedrägeri, penningtvätt och annan olaglig verksamhet.

Identitets- och kontaktuppgifter

Användningsuppgifter

Profiler på sociala medier

Profiluppgifter

Enhetsuppgifter
Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att skydda vår verksamhet mot olaglig användning eller missbruk av vår Webbplats). Att följa våra juridiska skyldigheter.
Att skydda våra Medlemmar från oansvarigt spelande och följa vår policy för ansvarsfullt spelande.

Identitets- och kontaktuppgifter

Användningsuppgifter

Profiler på sociala medier

Profiluppgifter

Enhetsuppgifter

Särskilda kategorier med Personuppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att skydda våra Medlemmar från oansvarigt spel). Att följa våra juridiska skyldigheter.
Att göra det möjligt för våra Medlemmar att själva utesluta sig från vår Webbplats.

Identitets- och kontaktuppgifter

Användningsuppgifter

Profiler på sociala medier

Profiluppgifter

Enhetsuppgifter Särskilda kategorier med Personuppgifter

Då det är nödvändigt för våra legitima intressen (att skydda våra Medlemmar från oansvarigt spel). Att följa våra juridiska skyldigheter.

Det här avsnittet av vår Sekretesspolicy förklarar hur du kommer att kontaktas av oss i marknadsföringssyfte. Vi har anställts av JPJ Operations, Webbplatsens ägare, för att utföra vissa marknadsföringstjänster på dess vägnar, och vi kan komma att behandla dina Personuppgifter som en del av de marknadsföringstjänster vi tillhandahåller till JPJ Operations. JPJ Operations äger Webbplatsen och är en del av en företagsgrupp som leds av JPJ Group plc (”JPJ-koncernen”). Om du vill läsa mer om hur JPJ Operations hanterar dina uppgifter kan du läsa deras sekretesspolicy här.

Hur du hanterar marknadsföringsmeddelanden du får:

Du kan berätta för oss om du vill kontaktas i marknadsföringssyfte och i så fall hur vi kan kontakta dig.

Marknadsföringskommunikation kan innehålla information om:

  • Nya spel, jackpottar, kampanjer, tävlingar och erbjudanden som är tillgängliga för dig på Webbplatsen.
  • Lojalitetsprogrammet (t.ex. VIP), dina belöningar och kampanjutbetalningar på Webbplatsen.
  • Övrig kampanjinformation om Webbplatsen.
  • Marknadsföringsinformation om andra fantastiska spelvarumärken i JPJ-koncernen.

Du kan välja att acceptera att ta emot marknadsföringskommunikation om Webbplatsen från JPJ Operations via följande kanaler:

  • E-postmarknadsföring: när du väljer att ta emot marknadsföringskommunikation via e-post.
  • SMS-marknadsföring: när du väljer att ta emot marknadsföringskommunikation via SMS.
  • Telefonmarknadsföring: när du väljer att ta emot marknadsföringskommunikation via telefonsamtal.
  • Push-meddelanden: när du har installerat appen på din enhet och aktiverat push-meddelanden i enhetens inställningar.

Dessutom kan du komma att få marknadsföringskommunikation via post om webbplatsen från JPJ Operations när du anger dina kontaktuppgifter och inte har valt bort att få marknadsföringskommunikation per post.
Du kan när som helst välja bort marknadsföringskommunikation från JPJ Operations genom att följa anvisningarna nedan:

  • E-postmarknadsföring: för att avregistrera dig från e-postmeddelanden klickar du på länken för avregistrering som finns i alla epostmeddelanden du får, eller så ändrar du dina inställningar i Mitt konto.
  • SMS-marknadsföring: för att avregistrera dig från SMS kan du använda STOPP-koden som finns i alla SMS du tar emot, eller så ändrar du dina inställningar i Mitt konto.
  • Telefonmarknadsföring: för att avregistrera dig från att bli kontaktad via telefon i marknadsföringssyften ändrar du dina inställningar i Mitt konto.
  • Marknadsföring via post: för att avregistrera dig från att marknadsföring via post ändrar du dina inställningar i Mitt konto.
  • Push-meddelanden: för att avregistrera dig från att ta emot push-meddelanden kan du avaktivera push-meddelanden i din enhets inställningar.

Om du väljer att avregistrera dig från e-post-, SMS- eller telefonmarknadsföring kommer du inom 96 timmar inte längre att få marknadsföringskommunikation.
När du väljer att avregistrera dig från att ta emot marknadsföring via post bör du vara medveten om att det kan ta upp till 28 dagar för din begäran att träda i kraft.

Marknadsföringskommunikation från andra fantastiska spelwebbplatser från JPJ-koncernen. Som en del av marknadsföringskommunikationen som skickats av eller på uppdrag av JPJ Operations kan du få erbjudanden och nyheter om de andra fantastiska spelwebbplatserna i JPJ-koncernen. Men oroa dig inte – om du inte registrerar dig direkt hos de andra spelwebbplatserna kommer de inte att kunna skicka marknadsföringsmeddelanden direkt till dig, och JPJ Operations kommer att fortsätta kontrollera vilka marknadsföringsmeddelanden som skickas till dig. Vill du veta mer kan du läsa deras sekretesspolicy här.

Du kan alltid ändra dina kontaktinställningar senare i Mitt konto.

Marknadsföring i sociala medier. JPJ Operations (eller vi på deras vägnar) kan också använda uppgifterna som du tillhandahåller för att visa relevant annonsering och personligt innehåll om JPJ-koncernens spelwebbplatser på vissa sociala medier-plattformar från tredje part, som görs tillgängliga för JPJ Operations (eller för oss på deras vägnar) genom dessa tjänster (t.ex. Facebook och Twitter). Varken vi eller JPJ Operations kontrollerar hur dessa plattformar fungerar och samlar in uppgifter om dig, och du bör läsa deras respektive sekretesspolicy online för att förstå hur de använder dina personuppgifter.

Om Facebook-annonsering.Om du är en Facebook-användare kan JPJ Operations (eller vi på deras vägnar) regelbundet komma att använda Facebook Ads-tjänsterna (inklusive Custom Audiences och Facebook Pixels – klicka här för mer information) för att ge dig personligt innehåll om JPJ-koncernens spelwebbplatser. När du är inloggad på ditt Facebook-konto kan JPJ Operations (eller vi på deras vägnar) komma att förse dig med personligt innehåll. För att tillhandahålla detta personliga innehåll kan Facebook komma att dela information med JPJ Operations (eller med oss på deras vägnar) som du har valt att göra tillgängligt enligt dina Facebook-inställningar, såsom dina profiluppgifter och uppgifter som samlats in via ”gilla-knappen”). Du kan läsa mer om hur Facebook använder dina uppgifter i deras sekretesspolicy. JPJ Operations (eller vi på deras vägnar) kan även komma att visa dig personliga och riktade annonser i nyhetsflödet på ditt Facebook-konto. Om du inte längre vill ha personliga och riktade annonser från JPJ Operations på Facebook kan du ändra dina annonseringsinställningar och bestämma vad du vill se och inte se genom att använda inställningarna på ditt Facebook-konto. Du kan läsa mer om hur du ändrar dina annonsinställningar på Facebook här:
https://www.facebook.com/help/769828729705201/.

Du kan även avstå från att ta emot personliga annonser på sociala medier-plattformar i Mitt konto.

Dina Personuppgifter kommer att lämnas till företag inom Gamesys-koncernen i enlighet med gällande dataskyddslagar och villkoren i denna Sekretesspolicy, för de ändamål som anges i avsnitt 5 ovan (t.ex. för att skapa ditt Medlemskonto, för att förse dig med kundsupporttjänster, för att hantera eventuella risker för vår Webbplats och vår verksamhet, för att följa gällande juridiska och lagstadgade skyldigheter, för att skicka dig marknadsföringskommunikation etc.).

Vi delar regelbundet dina Personuppgifter med JPJ Operations. JPJ Operations är Webbplatsens ägare, och vi driver den på deras vägnar. JPJ Operations är en del av en större företagsgrupp som leds av JPJ Group plc (”JPJ-koncernen”). JPJ-koncernen äger och/eller driver ett antal spelwebbplatser [insert link] (”JPJ-webbplatserna”).

Vi har blivit utsedda till att driva Webbplatsen på uppdrag av JPJ Operations. Om JPJ utser någon annan att driva Webbplatsen (oavsett om det är en annan tjänsteleverantör eller en annan medlem i JPJ-gruppen) kommer vi i så fall att dela dina Personuppgifter med Webbplatsens nya operatör.
JPJ Operations använder Personuppgifter relaterade till Webbplatsens kunder för en rad olika ändamål, inklusive:

  • För att övervaka Webbplatsens prestanda och fatta strategiska beslut angående den kommersiella driften av Webbplatsen.
  • För att få Medlemmarnas samtycke att genomföra direktmarknadsföring i förhållande till Webbplatsen, och genomföra annan marknadsföringsverksamhet i förhållande till Webbplatsen.
  • Om du har konton på fler än en JPJ-webbplats kan JPJ-koncernen komma att kombinera uppgifterna som den innehar i förhållande till din användning av dessa sajter, i den mån det finns ett legitimt affärsintresse att göra detta – till exempel för att skydda JPJ-webbplatserna från bedrägeri och missbruk, för att förstå sina Medlemmar och deras beteenden bättre, för att analysera hur Medlemmar använder produkterna och tjänsterna som finns på JPJ-webbplatserna, för att utveckla Profiluppgifter som koncernen har i förhållande till sina Medlemmar och för att ge personliga marknadsföringstjänster samt skräddarsydda produkter och tjänster.

Om du vill veta mer om hur JPJ Operations Ltd hanterar dina uppgifter kan du läsa deras sekretesspolicy här.

Vi använder tjänsteleverantörer i samband med driften av vår Webbplats för att se till att vi levererar bästa möjliga tjänster. Vi ingår avtal med våra tjänsteleverantörer för att se till att de tar väl hand om dina Personuppgifter när vi delar dem med tjänsteleverantörerna för dessa ändamål. Vi är fast beslutna om att skydda dina Personuppgifter och vi ålägger våra tjänsteleverantörer att hantera dina Personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagar och villkoren i denna Sekretesspolicy.

Vi använder tjänsteleverantörer för följande tjänster:

  • Webbhotell för vår Webbplats: vi använder webbhotell såsom Gibtelecom (Gibraltar), Interxion (Storbritannien) och BMIT (Malta).
  • Marknadsföringstjänster såsom segmentering, analys, e-posttjänster och SMS-marknadsföringsleverantörer: vi använder leverantörer såsom Adobe.
  • IT- och säkerhetstjänster: vi använder tjänster såsom Neustar, Akamai och Digicert.
  • Tjänsteleverantörer för kundsupportprogram: vi använder leverantörer såsom Oracle.
  • Datalagringstjänster: vi använder leverantörer såsom Google Cloud Platform.
  • Leverantörer för betalningstjänster: vi använder tjänsteleverantörer såsom Worldpay, PayPal, Neteller och Paysafecard.
  • KYC (Know Your Customer) samt tjänster mot bedrägeri och penningtvätt: vi använder tjänsteleverantörer såsom Bisnode, Merinfo och Ratsit.
  • Dataanalystjänster för att mäta och förstå vår publik, skräddarsy våra marknadstjänster, förbättra din webbplatsupplevelse samt använda datasaneringstjänster för att uppdatera våra marknadsföringslistor.
  • Tjänster för revision, juridik och samtycke.

Som speloperatör har vi strikta juridiska och lagstadgade skyldigheter, för att se till att du ska kunna använda vår Webbplats. På grund av detta delar vi dina Personuppgifter med tredjepartstjänsteleverantörer (exempelvis kreditreferensinstitut såsom Bisnode), bedrägeribekämpningsinstitut, betalningstjänstleverantörer, banker, finansinstitut och liknande tredjepartsleverantörer) för att kontrollera din identitet, övervaka ditt beteende på vår Webbplats, bekämpa penningtvätt, skydda vår Webbplats mot all olaglig användning och annan verksamhet som vi anser nödvändig för att uppfylla våra skyldigheter.

Vi ingår avtal med dessa tjänsteleverantörer för att följa våra juridiska och lagstadgade skyldigheter. Dessutom är dessa specifika typer av tjänsteleverantörer även ”registeransvariga” enligt lagen om dataskydd, eftersom de äger egna databaser som kan innehålla dina Personuppgifter. Tack vare detta skyddas dina Personuppgifter och sekretessrättigheter när vi delar dina uppgifter med dem, eftersom dessa tjänsteleverantörer också omfattas av dataskyddslagar.

När du registrerar ditt Medlemskonto hos oss sätter vi igång med att verifiera din identitet och ålder – detta krävs av Gibraltars spelkommission, vilka vi som speloperatör lyder under. Om vi inte kan verifiera dessa uppgifter kan vi komma att starta manuella verifieringsprocesser för att uppfylla våra skyldigheter. I så fall kan vi komma att kontakta dig och be dig lämna ytterligare bevis på din identitet, och vi kan inte ge dig tillgång till vår Webbplats förrän du bevisar din identitet för oss.

När det krävs enligt gällande lag så delar vi dina Personuppgifter i följande fall:

  • För att följa en begäran om uppgifter från en statlig myndighet såsom brottsbekämpningsenheter (polis) eller andra offentliga myndigheter (t.ex. insolvenstjänster).
  • För att följa ett domstolsbeslut för att få fram dina Personuppgifter.
  • För att följa en regelutredning från en relevant spelmyndighet (t.ex. Gibraltars spelkommission, en relevant dataskyddsmyndighet (t.ex. Gibraltar Regulatory Authority for data protection eller den svenska Datainspektionen) eller någon annan tillämplig tillsynsmyndighet.

LSL och JPJ Operations kan överföra alla dina Personuppgifter till en tredje part om Webbplatsens operatör ändras, eller om det sker en försäljning av hela eller någon del av deras respektive företag eller tillgångar. Om någon av dessa överföringar sker övertar den del som förvärvar uppgifterna de rättigheter och skyldigheter som beskrivs i denna Sekretesspolicy.

Detta gör vi för att hålla dina Personuppgifter säkrade:

Vi har lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina Personuppgifter genom olyckshändelser kommer bort, används eller nås på obehörigt sätt, ändras eller avslöjas. I tillämpliga fall använder vi kryptering, pseudonymisering (till exempel genom att använda ditt Medlems-ID i stället för ditt fullständiga namn där detta är lämpligt) och anonymiseringslösningar för att minska inverkan av eventuella säkerhetsmisstag som rör dina Personuppgifter.

Även om det ligger i internets natur att överföring av information inte kan vara helt säker, har vi implementerat slutkrypteringsskyddsåtgärder för att skydda överföringen av dina Personuppgifter när du använder vår Webbplats. Dessutom begränsar vi tillgången till dina Personuppgifter till de anställda, institutioner, leverantörer och andra tredje parter som på ett affärsmässigt plan behöver ha tillgång till dessa. De kommer endast att behandla dina Personuppgifter enligt våra instruktioner eller i enlighet med gällande lagar, och de omfattas av en sekretessplikt.

Hantering av säkerhetsincidenter som relaterar till Personuppgifter:

Vi har rutiner för att hantera eventuella misstänkta Personuppgiftsincidenter, och kommer att meddela dig och alla tillämpliga myndigheter om att en incident har skett i de fall vi enligt lagen är skyldiga att göra detta. Om du har någon anledning att tro att dina uppgifter på ditt Medlemskonto inte längre är säkra kontaktar du vår kundsupportpersonal på kundservice@jackpotjoy.com.

Hur vi håller ditt medlemskonto säkert:

När du skapar ett konto hos oss ber vi dig att välja ett lösenord och en personlig fråga för att du ska kunna få tillgång till ditt medlemskonto. Vi använder lösenordsskydd för att säkerställa att ditt medlemskonto alltid är säkert och endast kan nås av dig. Du måste alltid hålla ditt användarnamn, lösenord och dina personliga frågor privata och konfidentiella. Välj ett långt lösenord som är svårt att gissa. Dela inte ditt lösenord med någon och ändra det regelbundet. Om du misstänker att någon känner till ditt lösenord ändrar du det omedelbart för att säkerställa att ditt Medlemskonto förblir säkert.

I huvudsak lagrar och behandlar vi våra Medlemskontouppgifter inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (”EES”).
I följande fall kan vi dock överföra dina Personuppgifter utanför EES:

  • Om vi har en juridisk eller lagstadgad grund att göra detta.
  • Om vi använder tredjepartsleverantörer utanför EES.
  • Om du har gett ditt samtycke till en sådan överföring.

Tjänsteleverantörer från tredje part

För att driva vår Webbplats kan vi komma att använda tjänsteleverantörer från tredje part som är baserade utanför EES, så behandlingen av dina Personuppgifter kommer att innebära en överföring av dessa utanför EES.

När vi överför dina Personuppgifter till en tjänsteleverantör utanför EES garanterar vi att en liknande grad av skydd ges till Personuppgifterna genom att säkerställa att minst en av följande skyddsåtgärder genomförs:

  • Vi kommer endast att överföra dina Personuppgifter till länder som den Europeiska kommissionen anser håller en tillräcklig skyddsnivå för Personuppgifter. Mer information om denna garanti finns hos Europeiska kommissionen: Adequacy of the protection of Personal Information in non-EU countries.
  • Vi kan ingå en överenskommelse med tjänsteleverantören som är godkänd av Europeiska kommissionen, med målet att ge Personuppgifterna samma skydd som de har i Europa. Mer information om denna garanti finns hos Europeiska kommissionen: Model contracts for the transfer of Personal Information to third countries.
  • När vi använder tjänsteleverantörer baserade i USA kan vi komma att överföra uppgifter till dem om de ingår i vad som kallas ”Privacy Shield”. Privacy Shield kräver att man tillhandahåller liknande skyddsnivåer för Personuppgifter som delas mellan Europa och USA. Mer information om denna garanti finns hos Europeiska kommissionen: EU-US Privacy Shield.

Om du vill ha mer information om den specifika mekanism som används av oss när dina Personuppgifter överförs utanför EES är du välkommen att kontakta vår DPO (se avsnitt 2 i denna Sekretesspolicy).

Vi behåller inte dina Personuppgifter längre än vad som krävs. Den exakta perioden under vilken vi behåller dina Personuppgifter när du har ett aktivt medlemskonto hos oss eller perioden efter att du slutat vara medlem hos oss kan variera och beror på olika omständigheter. För att bestämma lämplig period att kvarhålla Personuppgifterna tar vi hänsyn till Personuppgifternas storlek, typ och känslighet, den potentiella risken för skada i händelse av obehörig användning eller utlämnande av dina Personuppgifter, syftet med att vi behandlar dina Personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften på annat sätt, samt vad lagen kräver att vi ska göra. Exempelvis behåller vi en kopia av ditt Medlemskontoregister med alla finansiella och satsningstransaktioner tillsammans med all identifiering som tillhandahållits så länge det behövs för den aktuella tjänsten, men inte längre än 7 år efter att du har stängt ditt Medlemskonto.

När vi inte längre behöver behålla dina Personuppgifter gör vi dessa anonyma på ett säkert sätt, och denna process kan inte ångras. I vissa fall måste vi behålla vissa Personuppgifter på ett säkert sätt för att uppfylla våra juridiska och lagstadgade skyldigheter (inklusive krav på anti-penningtvätt, ansvarsfullt spelande och kraven från Gibraltar spelkommission som vi som speloperatör lyder under.
Dessutom kommer vi, i de fall då vi beslutar att behålla dina uppgifter för analyseringsändamål, att fullständigt anonymisera dessa i enlighet med gällande säkerhetsstandarder, så uppgifterna aldrig kan kopplas till en enskild person.

Observera att om du väljer att avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss (se avsnitt 6 ovan) så måste vi behålla en kopia av dina kontaktuppgifter så att vi kan lägga till dem i vår undantagslista och se till att du inte får någon information om våra framtida marknadsaktiviteter.
Var god kontakta vår DPO (se avsnitt 2 ovan) om du vill ha mer information.

Lagen ger dig juridiska rättigheter vad gäller Personuppgifterna vi har om dig. Du kan använda dina juridiska rättigheter utan kostnad, förutom i fall då denna Sekretesspolicy anger något annat. Vi kan då och då komma att behöva begära specifika Personuppgifter från dig, vilket hjälper oss att bekräfta din identitet och se till att du har rätt att ha tillgång till dina Personuppgifter (eller att använda några av dina andra rättigheter).

Detta är en säkerhetsåtgärd som säkerställer att dina Personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att se dessa. Vi kan också komma att kontakta dig för att fråga dig om ytterligare information i samband med din begäran för att påskynda vårt svar. Vi försöker att svara på alla legitima förfrågningar inom en månad efter mottagandet. Ibland kan det ta längre än en månad, ifall din förfrågan är särskilt komplex eller om du har ställt flera förfrågningar. I dessa fall kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad om vad som sker.

Nedan följer en sammanfattning av de juridiska rättigheterna som du har, vad vi gör för att skydda dem och hur du kan använda dem:

Dina rättigheter Vad vi gör för att skydda dina rättigheter Hur du använder dina rättigheter
Din rättighet att få tillgång till dina Personuppgifter Du har rätt att få tillgång till och ta emot en kopia av dina Personuppgifter.

Du kan begära tillgång till dina Personuppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till registerutdrag@jackpotjoy.com. Du behöver inte betala någon avgift för att få tillgång till dina Personuppgifter, såvida din begäran inte är ogrundad, repetitiv eller överdriven. Under dessa omständigheter kan vi även komma att vägra att följa din begäran.

Du kan läsa mer om hur du får tillgång till dina Personuppgifter här.

Din rättighet att korrigera dina Personuppgifter Du har rätt att begära rättelse av de Personuppgifter vi har om dig.

Du kan ändra, korrigera, radera eller redigera dina Personuppgifter på ditt Medlemskonto. Om du vill korrigera andra Personuppgifter är du välkommen att kontakta vårt kundsupportteam. Du hittar kontaktuppgifterna här kundservice@jackpotjoy.com

Din rättighet att radera dina Personuppgifter Du har rätt att begära att dina Personuppgifter raderas. Observera att vi inte alltid kan komma att följa din begäran om att radera uppgifterna på grund av specifika juridiska skäl, vilka om så behövs kommer att meddelas till dig under din begäran.

Du kan begära att vi raderar dina Personuppgifter genom att kontakta vårt kundsupportteam. Du hittar kontaktuppgifterna här kundservice@jackpotjoy.com Denna process går inte att ångra.

Din rättighet att motsätta dig behandlingen av dina Personuppgifter behandlas Du har rätt att invända mot behandlingen av dina Personuppgifter, inklusive när dessa används för marknadsföringsändamål. Observera att vi i vissa fall kan komma att visa att vi har legitima skäl att behandla dina uppgifter även om detta strider mot dina rättigheter och friheter.

Du kan invända mot behandlingen av dina Personuppgifter genom att kontakta vårt kundsupportteam. Du hittar kontaktuppgifterna här kundservice@jackpotjoy.com Din invändning kan ta upp till 96 timmar att träda i kraft.

När du har invänt kan du när som helst ändra dig genom att kontakta oss igen. Ditt konto kommer inte att vara tillgängligt medan begränsningen gäller.

Din rättighet att begära begränsad behandling av dina Personuppgifter Du har rätt att begära en begränsning av behandlingen av dina Personuppgifter, men i vissa fall måste vi verifiera om vi har övertygande legitima skäl att använda dessa.

Du kan begära begränsning av behandlingen av dina Personuppgifter genom att kontakta vårt kundsupportteam. Du hittar kontaktuppgifterna här kundservice@jackpotjoy.com

När du har begärt den här ändringen kan du när som helst ändra dig genom att kontakta oss igen. Ditt konto kommer inte att vara tillgängligt medan begränsningen gäller.

Din rättighet att begära överföring av dina Personuppgifter till dig eller en tredje part Du har rätt att begära överföring av dina Personuppgifter till dig eller till en tredje part. Vi kommer att tillhandahålla dina Personuppgifter i ett strukturerat, maskinläsbart standardformat. Observera att denna rätt endast gäller automatiserad information som du ursprungligen gav samtycke för att vi skulle använda, eller där vi använde informationen för att ingå ett avtal med dig.

Du kan begära en överföring av dina Personuppgifter till tredje part genom att skicka ett e-postmeddelande till registerutdrag@jackpotjoy.com. Förfrågan måste innehålla vilka uppgifter du vill överföra, till vem dessa ska överföras och med vilken metod.

Din rättighet att klaga hos tillsynsmyndigheten Om du är missnöjd med vårt svar på din fråga har du rätt att kontakta Gibraltar Regulatory Authority (dataskyddsmyndigheten i Gibraltar) eller svenska Datainspektionen.

För att använda din rätt att klaga hos myndigheten använder du följande kontaktuppgifter:

http://www.gra.gi/data-protection

https://www.datainspektionen.se

 

Din rättighet att ta återkalla ditt samtycke Du kan när som helst och utan kostnad besluta att återkalla ditt samtycke som du gett för att få marknadsföringskommunikation.

Se avsnitt 6 ovan för information om att använda din rätt att återkalla ditt samtycke som du gav för att få marknadsföringskommunikation.

Vår Webbplats kan innehålla länkar till webbplatser där informationspraxis kan skilja sig från vår. Du bör läsa de andra webbplatsernas sekretessmeddelanden, eftersom vi inte är ansvariga för och inte har kontroll över uppgifter som skickas till eller samlas in av dessa webbplatser när du besöker dem.

Om du har några frågor eller funderingar angående denna Sekretesspolicy, eller om du vill veta mer om hur vi använder dina Personuppgifter, är du välkommen att kontakta vår DPO (se avsnitt 2 ). Om du vill använda din rätt att få tillgång till dina Personuppgifter skickar du ett e-postmeddelande till oss på registerutdrag@jackpotjoy.com så som anges i avsnitt 11 ovan.

Vi kan komma att ändra eller uppdatera denna Sekretesspolicy emellanåt. Alla ändringar i denna Sekretesspolicy kommer att publiceras på denna sida av Webbplatsen. Varje ändring kommer att träda i kraft i samband med publiceringen. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker och läser denna Sekretesspolicy för att försäkra dig om att du känner till de nuvarande villkoren.

Term Betydelse
Anonyma data Data som inte kan identifiera en individ.
Medlem Registrerade personer med ett aktivt eller stängt konto på Webbplatsen.
Medlemskonto Medlemmens användarkonto på Webbplatsen.
Personuppgifter Uppgifterna som relaterar till en person som kan identifieras utifrån dessa uppgifter (även om dessa inte direkt identifierar personen och även om dessa bara identifieras av deras enhet).
Registeransvarig Ett företag (eller en individ) som bestämmer hur Personuppgifter ska behandlas och vad de ska användas till. Kallas ”Data controller” på engelska.
Särskilda kategorier med Personuppgifter Personuppgifter som avser eller identifierar en av följande känsliga uppgiftskategorier: ras eller etnicitet, religiös eller filosofisk tro, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap samt hälsorelaterade, genetiska och biometriska uppgifter.
Uppgiftsbehandlare Ett företag (eller en individ) som behandlar Personuppgifter på uppdrag av en registeransvarig – exempelvis genom att tillhandahålla tjänster till dem. Kallas ”Data Processor” på engelska.